Vogelvlucht & Fuut (logies)

 • De Vogelvlucht is een zelfstandig gebouw met 2 zelfstandige ruimtes elk bestaande uit een kamer met vide, douche en toilet. Voor het gebouw staat een 1 buitenkeuken.

  Elke kamer is ingericht voor 2-4 personen met een koelkast, koffie/thee-zet, servies, 4 bedden en de buitenkeuken is voor gezamenlijk gebruik met een 2 pits fornuis en een magnetron-oven.

  De Fuut is een appartement met een kamer, een keuken, een douche en een toilet. Dit appartement is ingericht voor 2 personen met een woon-slaapkamer met 2-persoonsbed en zithoek en een keuken met koelkast, koffie/thee-zet, servies, afwasmachine, magnetron, 2-pits fornuis en eettafel.

  Logies is in principe op basis van zelfverzorging. Er is beperkt mogelijkheid voor ontbijt in het woonhuis.

 • Voor beschikbaarheid bijtijds bellen of mailen. Een deel van de ruimte wordt ook door groepen gebruikt en de beschikbaarheid wordt hierdoor met name buiten de weekenden beperkt. Logies is per weekend of 3 of meer weekdagen mogelijk. 

 • Voor de kamers Vogelvlucht bedraagt de huur voor logies (zonder ontbijt)  110,- per weekend voor 2 personen en 160,- per weekend voor 4 personen. Als weekend geld vrijdag 17:00 tot zondag 17:00. Deze prijs is inclusief linnengoed. De prijs voor 4 weekdagen (3 overnachtingen) is hetzelfde. 

  Voor het appartement Fuut bedraagt de huur voor logies (zelfverzorging) 125,- per weekend voor 2 personen. Als weekend geld vrijdag 17:00 tot zondag 17:00. Deze prijs is inclusief linnengoed. De prijs voor 4 weekdagen (3 overnachtingen) is hetzelfde. 

  Bij normaal gebruik en schoon achterlaten zijn er geen bijkomende kosten.