Gebouwen

Gebouwen

Groepsaccommodatie De Heidewachter bestaat uit twee groepsaccommodaties, in ruimte van elkaar gescheiden en hebben ieder hun eigen buitenruimte.

 De Gaai biedt ruimte voor 12 tot 30 personen in 8 slaapkamers.

De Gander biedt ruimte voor 25 tot 40 personen in 10 slaapkamers.

Beide accommodaties zijn uit te breiden met 2 slaapkamers (de Vogelvlucht) voor max 8 personen, met eigen douche/toilet per kamer. Op deze wijze kan voor de Gaai gevarieerd worden tot 30-38 personen en voor de Gander van 40-48 personen.

De groepsaccommodaties zijn volledig ingericht met eigen keuken voorzien van vaatwasmachine, magnetron, professioneel fornuis, koelingen, vriezer en eetgerei. De verblijfsruimte, toiletten en slaapkamers zijn allemaal centraal verwarmd zodat het ook ’s winters en met koude avonden een comfortabel verblijf is.

De beide groepsaccommodaties zijn in 2007 (Gander), 2009 (Gaai) en grondig verbouwd. Ze bieden meer comfort dan voorheen en voldoen aan de veiligheidseisen die vandaag de dag worden gesteld

Het gebouw Vogelvlucht, de aanbouw Fuut aan het woonhuis en het woonhuis zelf hebben extra kamers die ook apart als logies te boeken zijn.

U krijgt de beste indruk van wat de Heidewachter te bieden heeft door een persoonlijke rondleiding. Wij nodigen u van harte uit om de Heidewachter met eigen ogen te aanschouwen.

Als u graag een rondleiding wilt, neem dan even van te voren contact met ons op, want we doen geen bezichtigingen wanneer de accommodatie in gebruik is. Dat verstoort te veel de privacy van onze gasten. Neem aub contact op via email of telefoon (0318) 59 12 90

luchtfoto2017