Routebeschrijving

routebeschrijving

VANUIT NOORDEN EN OOSTEN (Zwolle, Apeldoorn, Deventer):
De A1 volgen van Apeldoorn naar Amsterdam, afslag Hoenderloo, Park de Hoge Veluwe (N304). Deze weg vervolgen tot het dorp Otterlo. Denk aan de snelheidscontroles onderweg. Lees verder vanaf “IN OTTERLO”

VANUIT HET WESTEN (Utrecht, Rotterdam, Den Haag)
De A12 volgen van Utrecht naar Arnhem. Op de A12 de nieuwe afslag Ede Noord – Barneveld nemen. Op deze weg weer de afslag Ede Noord-Renswoude nemen en aan het einde van deze afrit linksaf, nog steeds richting Ede-Noord. Doorrijden tot de afslag linksaf Otterlo/ Park de Hoge Veluwe. Lees verder vanaf “IN OTTERLO”

VANUIT HET NOORD-WESTEN (Amsterdam/Amersfoort):
Op de A1 Amersfoort- Apeldoorn kom je vanzelf de afslag Stroe/Garderen/ Park de Hoge Veluwe tegen en die neem je. Aan het eind van de afslag rechtsaf. Je vervolgt de weg door Harskamp en je komt in Otterlo.
Denk aan de fotocamera’s in Harskamp (3 stuks). Lees verder vanaf “IN OTTERLO”

VANUIT HET ZUIDEN EN ZUID-WESTEN (niet via Utrecht gaan):
De A50 nemen van Nijmegen naar Arnhem/ Apeldoorn.. Aan het eind van de A50 de borden Park de Hoge Veluwe blijven volgen (ook als je van de A50 af bent) ook al voelt dat onlogisch, want je gaat even richting Utrecht op de A12, en daarna rijd je een rondje via de N224. Maar het komt goed, dus Park de hoge Veluwe blijven volgen!
Op een gegeven moment sta je voor het bord: Park de Hoge Veluwe/Otterlo en dan weet je helemaal dat je goed zit (linksaf).
Aan het eind van deze weg ga je weer linksaf richting Otterlo.
Denk aan de snelheidscontroles en de camera’s in Otterlo. Lees verder vanaf “IN OTTERLO”

VANUIT HET OOSTEN (ACHTERHOEK) EN ARNHEM
Op de A12 Oberhausen Utrecht neem je bij Arnhem de afslag Arnhem Noord/ Park de Hoge Veluwe. Aan het eind van afslag rechtsaf richting Terlet/Park de Hoge Veluwe. Je blijft deze borden volgen . Je rijdt langs de snelweg naar Apeldoorn. Op een gegeven moment is er afslag linksaf Park de Hoge Veluwe/ Schaarsbergen. Daar ga je in en je rijdt helemaal om het park heen tot in Otterlo.
Denk aan de snelheidscontroles en de camera’s in Otterlo. Lees verder vanaf “IN OTTERLO”

IN OTTERLO
In het centrum van het dorp volg je het bord: Park de Hoge Veluwe. Als je aan de linkerkant het hotel Sterrenberg ziet , ga je rechtsaf (u kunt de bordjes “Heidewachter” volgen). Daarna links het bos in.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Met de trein kom je aan in Arnhem, Ede-Wageningen of Apeldoorn. Vanuit deze 3 plaatsen vertrekken bussen naar Otterlo.

Vanuit Arnhem: lijn 105 (uitstappen Otterlo centrum) en dan richting Hoge Veluwe lopen.
Vanuit Apeldoorn en Ede: lijn 108 (uitstappen Otterlo Rotonde) en ook richting Hoge Veluwe lopen.
Na hotel Sterrenberg rechtsaf.

plattegrond-terrein-Heidewachter