De Veluwe

Veluwe

Hoge Veluwe en Kroller Muller museum
Het Nationaal park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller museum zijn onze buren, Zij laten elk bezoek aan Otterlo een succes worden. Voor zowel het museum als het park kunt u via hun websites rondleidingen boeken, maar ook zwerftochten, safaris en beeldenroutes. Een bezoek aan Museonder in het midden van het park is voor jong en oud de moeite waard. Voor kinderen zijn er opdrachtenboekjes verkrijgbaar.
Kunst en natuur gaan in het park hand in hand, geniet er van en doe er voorzichtig mee
www.hogeveluwe.nl
www.kmm.nl

Wandelen
Wandelen kan volop vanaf lokatie.. Voor iets meer structuur zijn er 2 rode paaltjesroutes in de buurt uitgezet van ongeveer 7 km. Otterlo ligt aan het Trekvogelpad van het NIVON en het Elfbergenpad van de VVV en het Veluwe Zwerfpad. Wandelen vanuit station Ede-Wageningen naar Otterlo over de Planken Wambuis is te doen in een dag.
info@vvvotterlo.nl
www.natuurmonumenten.nl

www.easywalk.nl

Fietsen
Vanuit Otterlo zijn er vele fietsmogelijkheden naar Hoenderloo, Ede, Lunteren, Barneveld, enz. Voor u al beschreven 5 VVV-fietsroutes van 26 -55 km met Otterlo als opstapplek. Tevens een fietsroute rond Otterlo en Harskamp. In het park de Hoge Veluwe zijn er tal van fietsmogelijkheden en puzzeltochten. De bekende witte fietsen zijn inbegrepen bij de entreeprijs en staan bij de ingang van het park voor u klaar.
info@vvvotterlo.nl
www.hogeveluwe.nl